Onze Diensten

 

Klik op de afbeelding

Kringloopbedrijf Reusel biedt u een keur aan tweedehands spullen en bijbehorende diensten. Wij zijn u graag van dienst en nodigen u van harte uit eens langs te komen in onze winkel. Wij horen graag of u spullen zoekt of juist kwijt wilt.

Tweedehands kleding

Kleren zijn een belangrijk onderdeel van het aanbod in tweedehands spullen bij ons in Reusel. U zult er versteld van staan hoeveel mensen kleding brengen waar anderen al heel lang naar zoeken. Het modebeeld verandert altijd. Het gaat op en neer, heen en weer, oud is nieuw en nieuw is al heel snel weer oud, alhoewel… dat weet je eigenlijk nooit. Sommige stukken blijken echter tijdloos en wij zijn er zeker van dat deze stukken te vinden zijn in onze toonaangevende collectie. Verwacht geen truien met gaten of jurkjes met vlekken, maar een collectie waar diversiteit en kwaliteit hand in hand gaan.

Ondersteunende ophaaldienst

Wilt u uw tweedehands spullen kwijt in Reusel, dan halen wij deze graag bij u op. Hebt u iets gevonden wat u heel graag wilt hebben in onze tweedehandswinkel? Dan brengen wij het, mits u dit zelf niet kunt, graag bij u thuis.

Woningen ontruimen en veegschoon opleveren

Gaat u verhuizen, of moet er een woning aan uw verhuurder leeg achtergelaten worden, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij halen betreffende woning leeg en leveren deze veeg schoon af aan u en uw verhuurder. Raadpleeg ons contactformulier of bel voor meer informatie.