Over Ons

Zoals wij reeds aangaven, is duurzaamheid voor onze kringloopwinkel in Reusel erg belangrijk. Vanaf dat wij met Kringloopbedrijf Reusel begonnen zijn, is dat een van onze primaire uitgangspunten geweest. Daarnaast speelt de tijdloze waarde van veel spullen een grote rol. Wij bieden u dan ook een groot assortiment van de meest uiteenlopende spullen.

U vindt bij onze kringloopwinkel onder andere kleren, gebruiksvoorwerpen, boeken, meubels, snuisterijen, kunstwerken, schoeisel en nog veel meer. Eigenlijk alles waarvan wij vinden dat het een tweede leven verdient. In het verleden hebben wij menigeen blij kunnen maken met spullen die voor een ander niet meer van waarde bleken. Zo hebben wij een groot vast klantenbestand opgebouwd van mensen die ons periodiek bezoeken om te kijken wat onze collectie aan spullen heeft gewonnen. En wij maken het u als kringloopwinkel in Reusel extra makkelijk met onze breng- en haalservice.

Die fijne vaas, het knappe kussentje of die leuke retro lamp voor uw interieur. Of grappige en unieke kledingstukken die weer helemaal in de mode zijn. Of praktische spullen waaraan u liever niet te veel geld besteedt: bij onze kringloopwinkel in Bergeijk tikt u het voor een prikkie op de kop. Kringloopbedrijf Reusel houdt, zoals wij reeds aangaven, de kwaliteit van onze tweedehands spullen nauwkeurig in de gaten. Zo weet u zeker dat alles wat u bij ons koopt prima functioneert en van duurzame kwaliteit is. Geheel volgens ons uitgangspunt. Is uw zolder of opberghok hoognodig toe aan een grondige opruimronde? Zet de voor u overbodig geworden spullen niet klakkeloos op straat, maar bel ons. Leuk voor u, en voor de persoon die u blij maakt met de goederen waar u allang niet meer naar omkeek!

Wilt u meer weten over de kringloopwinkel Kringloopbedrijf Reusel in Reusel? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag van of aan nieuwe tweedehands spullen.